Home  |  Inloggen  |  Contact

LAATSTE NIEUWS

Alpha introductieavond

Geplaatst op vrijdag 02 september 2016

Op 21 september start bij Assen Zoekt weer een nieuwe Alpha cursus. Het gezicht van de Alpha cursus is dit jaar Bear Grylls; de bekende presentator en avonturier van the Discovery channel. Bear Grylls heeft samen met zijn vrouw een aantal jaren geleden zelf de Alpha cursus gevolgd in Londen en beiden zijn ze tot geloof gekomen. Sindsdien noemt deze Brit, de jongste van zijn land die ooit die de Mount Everest heeft beklommen, Alpha zijn grootste avontuur en wil hij graag zijn gezicht aan Alpha geven. Je zult hem daarom nog vaak zien de komende tijd op o.a. billboards, posters en flyers. Hij is het gezicht van de eerste wereldwijde campagne van Alpha. Dus ook in de wereldstad Assen.

Vijf kerken in Assen hebben hun handen ineen geslagen en hebben deze campagne opgezet in onze stad, met maar één doel: mensen uitnodigen voor Alpha zodat ze kunnen ontdekken wie God is. Wij van Assen Zoekt… doen ook mee aan deze campagne en willen iedereen uitnodigen om naar de introductieavond te komen op maandag 12 september in het Gomarus.

Deze avond is bedoeld voor hen die de feestavond gemist hebben en meer willen weten over de inhoud en de opzet van Alpha, maar ook voor hen die niet op woensdag de cursus bij Assen Zoekt kunnen volgen en graag op een andere avond dit zouden willen doen (bij een andere gemeente). Verder zal René de Vries spreken over het thema “Geloof. Saai, onwaar, achterhaald?”

Dus kom! Maandag 12 september in het Gomaruscollege

Inloop vanaf 19.30, start vanaf 20.00

Adres: Meester Groen van Prinstererlaan 20, Assen

 

 

Jenst jan Mertens

jenstjan@gmail.com