Home  |  Inloggen  |  Contact

LAATSTE NIEUWS

Inspiratie 2016

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2016

Het mag dan klinken als de jaarvergadering van de lokale bloemschikclub, het is nog veel leuker dan dat! Bij dezen een oproep aan alle deelnemers van Assen Zoekt om het weekend 10-12 juni te reserveren voor dit weekend over discipelschap en missionair gemeente zijn! Het belooft een weekend te worden vol lol, leuke mensen, leerzame seminars, lekker eten en hele goede muziek!

Missionair
Rich en Anna Robinson – geestelijk gangmakers uit Sheffield waar Assen Zoekt... veel van heeft geleerd –  zullen er zijn om te praten over missionaire gemeenschappen. Alpha cursus Nederland zal niet alleen hun bekendste cursus aanprijzen, maar ook vertellen over de parenting course en de marriage course (opvoedcursus en trouwcursus). Athletes in Action gaat lekker met ons sporten en laten zien waarom dat ook heel missionair kan zijn; alles om deelnemers van Assen Zoekt... te inspireren en missiegroepen nieuwe ideeën en inzichten te geven.

Bijdragen
Het beste is als iedereen er het hele weekend is (dat kost 65 euro p.p.), maar mocht dat niet lukken dan is het ook mogelijk om gedeeltelijk mee te doen (tegen gereduceerd tarief). Voor medewerkers (er zal een hoop moeten gebeuren, meldt je vast aan bij Wim Verdouw!) is er uiteraard korting.

Blokkeer in je agenda: 10-12 juni