Home  |  Inloggen  |  Contact

JEUGD

Op deze pagina vind je informatie over het werk met, voor en door jeugd, en over de verschillende groepen. Tijdens de zondagse ontmoetingen staan er ook mensen bij de informatietafel die je meer over het jeugdwerk kunnen vertellen.

Welkom
Jeugd is de toekomst en als het aan ons ligt begint die vandaag. Iedereen is op zoek, ook kinderen zijn op zoek. Op zoek naar vriendjes en vriendinnetjes, een veilige plek, een plek om te spelen en te zijn. Jongeren zoeken onder andere naar maatjes, relaties, gezelligheid en het doel van het leven. Jeugd neemt binnen Assen Zoekt - een familie met een missie – een belangrijke plek in, ze kunnen het wezenlijke verschil maken. Ze kunnen een voorbeeld zijn voor volwassenen; kinderen zijn vaak open en eerlijk en jongeren zijn kritisch en actief.

Familie
De zoektocht van het kind of de jongere is voor ons belangrijk. Daarom bieden we de jeugd een plek waar ze kunnen zoeken en samen zijn met leeftijdsgenoten. Het leven met God en de Bijbel als rode draad maakt dat we als leerlingen van Jezus willen leven. Ook als we hier nog weinig of helemaal niks van weten. Wij zijn er voor iedereen. Een familie waar je welkom bent en je jezelf kunt zijn.

Groepen
Bij Assen Zoekt… is de jeugd verdeeld in vijf verschillende groepen namelijk:
0 – 4 jaar
4 – 10 jaar
10 – 13 jaar (Rock Solid)
13 - 16 jaar (Solid Friends)
Jeugd 16+ (@huis)

Heb je een vraag of wil je meer weten klik dan hier om contact op te nemen met Harri van de Ruitenbeek.