Huisgroep De Mus

Samen met huisgroep Koekoek horen wij bij Netwerk Pleisterplaats, locatie Assen-Noord (Peelo/Pittelo/Noorderpark/Lariks)

Onze missie
Pleisterplaats wil een plek zijn waar mensen op kracht kunnen komen. Net als de trekvogels eten we samen en komen we tot rust. Om na een tijdje (soms kort, meestal wat langer) weer door te gaan op onze reis. Vandaar dat de huisgroepen die bij Pleisterplaats horen een vogelnaam hebben.

Wat we doen
Elke dinsdagavond komen wij bij elkaar. De ene week om te eten en de andere week tijdens onze verdiepingsavonden. De activiteiten hieronder doen we samen met huisgroep Koekoek.

Gebedsuur
Eenmaal in de maand hebben we een gebedsuur op woensdagavond. Tijdens dat uur is er ruimte om met elkaar te bidden.

Creatieve verdieping
Ook eens per maand is de creatieve verdiepingsavond op maandagavond waar wij op een creatieve manier bezig gaan met de Bijbel. Er staat dan een tekst centraal waar wij iets bij gaan tekenen, kleuren en/of handletteren. Iedereen doet het op zijn eigen manier, waardoor er aan de einde van de avond veel verschillende creaties zijn over hetzelfde bijbelgedeelte. Als het je leuk lijkt om eens te komen kijken en mee te doen neem dan contact op met Thea.

Crea-theekrans
Nog meer creativiteit op een woensdagmiddag in de maand. Dan is er crea-theekrans waarbij iedereen zijn eigen spullen meeneemt en bezig gaat met de hobby’s, onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers.

Familiezondag
Elke eerst zondag van de maand is er familiezondag dan komen wij als netwerk Pleisterplaats bij elkaar om samen te eten en leuke dingen te doen, zoals spelletjes spelen, wandelen, kletsen en nog veel meer.

Spontaan
Verder organiseren we als netwerk whiskey- of bieravonden, filmavonden, spelletjesavonden, barbecues en zijn we van plan om nog veel meer samen te ondernemen.