Abierto

Na het volgen van de Alpha-cursus zijn we In het najaar van 2019 zijn wij met onze huisgroep gestart. Abierto is het Spaanse woord voor open. Als groep staan wij open voor eenieder die wil aanschuiven bij onze huisgroepmomenten. We zijn intercultureel en de voertaal tijdens huisgroepavonden is Engels/Nederlands. We zijn flexibel en open-minded.

Actief
We hebben verdiepingsmomenten die we zoveel mogelijk laten aansluiten bij de actualiteit van de dag. Tijdens gebedsmomenten bidden we met en voor elkaar. Daarnaast doen we gezellige activiteiten zoals eten, salsa dansen, lasergamen, film kijken en spelletjes doen en helpen we elkaar wanneer nodig.

Flexibel
We komen samen op dinsdag, woensdag en incidenteel op vrijdag. Zoals gezegd; we zijn flexibel en door de wisselende rooster van deelnemers. We komen om en om samen in de huizen van de deelnemers, op dit moment in Vredeveld, Vries en Peelo.
Op dit moment sluiten we op familiezondagen nog aan bij activiteiten van andere netwerken en zijn we ons aan het oriƫnteren.

Gastvrij
Een open, gastvrije huisgroep zijn voor iedereen die bij ons aan wil schuiven of wil deelnemen. We vinden we het leuk als er nieuwe mensen aanschuiven bij het eten of andere activiteiten.