Zondagse bijeenkomst

Naar de kerk & in de huizen
Door de coronatijd is kerk-zijn er een beetje anders uit komen te zien. Kortgezegd betekent dat minder in de kerk en meer vanuit huis. Voor de komende tijd betekent dat:

Naar de kerk
Naar de Open Hof?
Ver vooruit plannen maken is lastig. En als ze gemaakt zijn, kunnen de omstandigheden zomaar weer veranderen. Daarom volgen we de ontwikkelingen op de voet. Ook gebruiken we een routekaart die voor kerken gemaakt is. We wachten de persconferenties af. Dat betekent dat we soms per regio gaan uitnodigen. Hou daarom de Nieuwsbrief goed in de gaten Zie: Meedoen? onderaan deze pagina

Vanuit huis
Elke week is er een korte video beschikbaar met een aantal manieren om met de toespraak aan de slag te gaan. Die staan hieronder op datum. Dat kan vanuit je huiskamer alleen/als gezin. Maar ervaring leert dan als je een paar mensen uitnodigt, je op deze manier heel mooi samen een thuisviering kan hebben (uiteraard rekeninghoudend met de maatregelen).

Meedoen?
Wil je graag meedoen maar heb je nog geen contact met iemand van Assen Zoekt? Neem dan contact met ons op, want je bent in de kerk en thuis meer dan welkom!
Bekend je bekend met/bij Assen Zoekt, dan word je vanzelf uitgenodigd voor de dienst in de Open Hof.

We startten dit bericht met de zin ‘voor de komende tijd’. Mochten de maatregelen ons weer inhalen of ons juist weer ruimte geven, dan melden we dat o.a. op deze pagina.