Huisgroepen

Huisgroepen zijn de kern van Assen Zoekt. In de huisgroepen (voorheen missiegroepen) komen we bij elkaar om ons leven te delen en betrokken te zijn bij elkaar. Niet alleen op zondag maar juist ook door de week. Vaak gebeurt dit rondom een eettafel waar de laatste nieuwtjes besproken kunnen worden, maar ook diepere geloofs- en levensvragen voorbij komen. Wij geloven dat waar er een paar mensen bij elkaar zijn om de Bijbel te lezen, met elkaar te praten en te bidden God ook aanwezig is. Zo proberen wij Jezus te volgen en kerk te zijn zoals in Handelingen 2 beschreven wordt.

Met elkaar optrekken en anderen uitnodigen om mee op weg te gaan. Dat doen we graag vanuit de huisgroepen op diverse plaatsen in de stad. Samen eten, leuke dingen doen, bidden, zorg dragen voor elkaar, betrokken zijn bij een buurt/wijk of doelgroep. We denken graag met je mee over een groep die bij je past en je kunt ook zelf contact opnemen.

Test huisgroepen

Locatie: Pittelo Activiteiten: Bier brouwen/samen eten/verdieping Netwerk: Pleisterplaats Noord-West »

Assen Ziet Om

Jarenlang brachten deelnemers van de huisgroep Assen Ziet Om brood langs bij mensen die daar behoefte aan hadden vanwege krapte… »

Philoxenia

Philoxenia bestaat uit een huiskring met deelnemers uit verschillende culturen. Geboren en getogen Assenaren maken deel uit van de groep… »

Vredeveld

De huisgroepen in Vredeveld richten zich op verschillende buurten in de wijk Assen-Oost. Er zijn vier verschillende huisgroepen. Vredeveld –… »

Marsdijk

In Marsdijk zijn drie huisgroepen die zich op verschillende manieren inzetten voor verschillende doelgroepen in de wijk.  Zo is er… »

Pleisterplaats

Een plaats om even bij aan te waaien, uit te rusten om vervolgens gesterkt weer verder te kunnen. Dat is… »