Beppie Wessels

Vanaf half oktober loop ik stage bij Assen Zoekt in het kader van mijn opleiding tot voorganger. Met die opleiding ben ik lang geleden, in 1980 al begonnen. Tijdens mijn studie heb ik Jan leren kennen en we zijn al 35 jaar getrouwd. Samen hebben we een paar jaar voor een kerk in Thesinge (NO Groningen) en 18 jaar in Botswana met  een kerk van de San (beter bekend als de Bushmen) gewerkt. We hebben 3 zoons (van 33, 31 en 28) en 1 dochter van 23.

In Nederland ben ik na onze terugkeer in 2010 betrokken geraakt bij het opzetten van een interculturele christelijke familie in Veenendaal. Sinds september 2017 wonen Hamed (20) en Rashed (18) uit Afghanistan bij ons: we kennen hen uit de ICF.

Steeds weer heb ik gezien hoe God werkt door en in de veelkleurigheid van zijn kerk: ik leer van die ander die zo anders is dan ik en die ander leert weer van mij. Daarom wil ik heel graag zo’n christelijke familie met mensen uit allerlei talen en culturen dienen en daarvoor kom ik dus oefenen bij Assen Zoekt.

Ik wil heel graag verschillende mensen ontmoeten en spreken. Dus als je daarvoor in bent, schiet me gerust aan.