Alpha-cursus

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en meer ontdekken over de zin van het leven? Doe dan mee met de komende Alpha-cursus.

Zondagse bijeenkomst

Op de meeste zondagochtenden komen deelnemers van Assen Zoekt en gasten bij elkaar in de Open Hof. De sfeer is gemoedelijk, intercultureel, ‘doe maar gewoon’. Om 11.00 uur is er koffie en thee en om 11.15 start de ontmoeting. We komen bij elkaar om elkaar te spreken, God te ervaren, na te denken en inspiratie op te doen.

Voor de kinderen van 0-4 jaar is er oppas, voor kinderen in de leeftijd van 4-10 jaar is er ‘bruisend’ tijdens een deel van de dienst en soms blijven de kinderen er gewoon bij. Meestal is er vertaling beschikbaar. In het Engels en soms in het Farsi of Arabisch. Op de eerste zondag van de maand is er geen centrale ontmoeting, dan komen de huisgroepen behalve door de week ook op zondag bij elkaar.

Luisteren naar God

Zou het kunnen dat God tot je spreekt? Vanuit de Bijbel, omstandigheden, advies, op een bijzondere manier? Elk jaar is er een cursus ‘profetie’ en in de huisgroepen en zondagen proberen we af te stemmen: Wat maakt God duidelijk maakt en wat kunnen we daarmee doen in de praktijk?

Introductie-avonden

Als je mee wilt doen met Assen Zoekt dan helpen we je graag op weg. Tijdens twee introductieavonden hoor je iets van de geschiedenis, de waarden en de visie. We ontdekken graag wie jij bent, waar je passie voor hebt en denken mee over een huisgroep en een team waarin je zou kunnen deelnemen.