Cursus Luisteren naar God en Profetie

Als deelnemers van Assen Zoekt hebben we het verlangen om discipelen van Jezus te zijn. Daarbij kan de volgende vraag boven komen: ‘Wat zegt God tegen mij’? Deze vraag kan lastig zijn om voor jezelf te beantwoorden. Om deze vraag voor anderen te beantwoorden lijkt zelfs nog lastiger. In de cursus ‘luisteren naar God en Profetie’ willen we proberen te groeien in het luisteren naar God. In wat Hij zegt tegen ons over onszelf of over anderen. We willen dit leren vanuit de Bijbel en van mensen die hier al langer ervaring mee hebben.

Daarom zijn we met een team mee gaan doen met de Profetische Leergemeenschap zoals deze wordt aangeboden door Nederland Zoekt. Dit team verlangt ernaar dat we binnen Assen Zoekt meer leren luisteren naar de stem van God, zoals we die zien in de Bijbel en door de Heilige Geest. Het leek ons een goede stap om de cursus samen met mensen van Assen Zoekt te doen.

Als cursusmateriaal gebruiken we de cursus Profetie zoals deze wordt aangeboden door Nederland Zoekt. Dit materiaal is gebaseerd op het boek van Cath Livesey, die binnen St Thomaschurch in Sheffield al jaren de profetische bediening leidt. Kijk eens op de Engelse site: Accessible prophecy. Het is Cath’s passie dat iedere discipel het vertrouwen heeft dat hij/zij God’s stem kan verstaan, zodat luisteren naar God en profetie normaal en voor iedereen toegankelijk is.

Voor wie? Voor iedereen
Wanneer? Zondagavond 13 en 27 januari, 3, 10 en 24 februari, 10, 17 en 24 maart. Start 19.45 uur (koffie vanaf 19.30 uur).
Kosten: 5 euro per persoon per avond of 40 euro totaal (kosten mogen geen belemmering zijn. Neem even contact op wanneer je dit niet kunt betalen.)
Aanmelden: betty@assenzoekt.nl