Lijn14

Lijn14 is de buslijn van Assen-centrum naar Kloosterveen. Onze groep bevat mensen uit deze wijken. Sinds kort zijn we ingecheckt in deze spiksplinternieuwe huisgroep en nu zijn we samen onderweg. Lijn14 is ontstaan vanuit een Alpha-cursus. Een aantal mensen heeft al deelgenomen aan deze cursus of is teamlid geweest. En in de toekomst willen we graag weer een groep leiden of als deelnemer meedoen aan Alpha.

Mix
We zijn een mooie mix van stellen en singles in de leeftijd van begin twintig tot begin veertig. Op dinsdagavond en op de familiezondagen komen we bij elkaar. Om en om eten we bij elkaar thuis en leren op die manier elkaar, elkaars leven en elkaars kookkunsten beter kennen. De verdiepingsavonden doen we aan de hand van Mensen van de weg. Dit lijkt een beetje op Alpha; tien weken lang spiegelen we ons leven aan dat van Jezus. We kijken naar wat hij zei, maar vooral ook naar wat Hij deed. Welke keuzes maakte Hij in verschillende situaties? Hoe doen wij dat zelf in onze levens?

Ontspannen
Naast de vaste momenten is Lijn 14 vooral ook ontspannen en leuke dingen doen. Een keer de stad in, een filmpje pakken, voetballen, zwemmen, of iemand helpen zijn voorbeelden van dingen die we als groep of spontaan willen doen.

Ben je benieuwd naar Lijn14? Neem contact op en schuif eens aan.