Huisgroep Oost

Wij zijn een aantal gezinnen die wonen in Assen-Oost en Rolde. Eens in de veertien dagen komen we bij elkaar voor verdieping. Verder eten we met elkaar. Dit op verschillende locaties en momenten. Het is maar net wat onze drukke agenda’s toelaten. Op familiezondagen komen we samen met de mensen van huisgroep Vredeveld. Als het mooi weer is gaan we naar buiten, bij koude of regen komen we samen voor bordspelletjes of een leuke filmmiddag en dan eten we pizza. Daarvoor nodigden we vrienden en buren uit.

Bijbelstudie en elkaar bemoedigen, dat is wat we doen tijdens de verdiepingsmomenten. Dit doen we bijvoorbeeld aan de hand van het boek Crazy love (Te gekke liefde) van Francis Chan.  Dit boek gaat over de intense liefde van God voor de wereld en voor mensen. Deze liefde willen wij delen. Met elkaar en met de mensen om ons heen. Geen gekke dingen, geen grootse plannen of evenementen. Gewoon door er zijn.

Los van de vaste momenten komen we als groepsleden ook soms spontaan bij elkaar over de vloer. Om een verjaardag te vieren, om te eten, te wandelen, om samen te klussen. Wat wij graag willen is er zijn voor elkaar en voor de mensen in onze omgeving.