Overdenkingen 15 maart

Voor de kinderen (en hun ouders) is er ook een Godly Play vertelling van Esther Meijnen

Het verhaal eindigt niet hierbij; jij bent welkom om voor Jezus te kiezen en mag onderdeel uitmaken van Gods familie

In je huisgroep of thuis kun je dit verhaal gaan verwerken d.m.v. de volgende vragen:

  • Welk deel van het verhaal vind je het mooiste?
  • Ik vraag me af welk deel het belangrijkste is
  • Ik vraag mij af waar jij bent in het verhaal of welk deel van het verhaal over jou gaat
  • Ik vraag me af of we iets uit dit verhaal weg kunnen laten en toch nog het hele verhaal hebben dat we nodig hebben.

Het is nu tijd om aan het werk te gaan. Welk werk zou je vandaag willen doen? Je kunt werken met het verhaal van de grote familie, of je kunt er iets over maken. Misschien heb je iets waaraan je verder wilt werken, Misschien wil je met andere materialen werken. Je kunt van alles doen; in je huisgroep of thuis kan iedereen zelf kijken waar hij of zij behoefte aan heeft, en misschien zijn er mensen die samen willen werken.

Veel plezier en Gods zegen,