Home  |  Inloggen  |  Contact

ALPHA-CURSUS

Wat is Alpha?
Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?
Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou!

Waarom?
Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor.

Hoe werkt het?
De meeste Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Welkom!
Lijkt het je wat? De volgende cursus begint op woensdag 14 maart 2018. Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.


Reacties van deelnemers:
“Door de cursus ben ik positiever in het leven gaan staan”.
“Ik ervaar nu meer van God en van het geloof”
“Ik ben niet met het geloof opgevoed. De Alpha-cursus heeft me op weg geholpen om meer te ontdekken over wie God is. Mooi dat er ook echt ruimte was voor mij en voor mijn vragen.”